Gedachte 1
Gedachte 2
Gedachte 3
Gedachte 4

Sharmant idee

Sharmant is mijn manier van werken. Ik zie de wereld als een groot netwerk dat met elkaar verbonden is. Vanuit deze netwerkgedachte houd ik mij bezig met informatie- en content vraagstukken. Daarbij is online mijn drive (gewoon spannend), maar daar houdt het natuurlijk niet op. Communicatie (net)werkt overal waar mensen zijn. Geïntegreerde marketingcommunicatie dus en daar heb ik ruime ervaring mee. Geen wonder dat die ervaring de basis vormt voor mijn visie op communicatie.

Sharmant maakt keuzes

  • Ik kies voor netwerkcommunicatie als samenwerkingsmodel. Kwaliteit door een netwerk van specialisten. Beter werk door gebruik te maken van kennis in het netwerk. Dingen doen die boeien, interessant zijn en energie geven.
  • Ik kies voor persoonlijke ontplooiing, dus bij alles staat plezier in en kwaliteit van leven voorop.
  • Ik werk maatschappelijke verantwoord. Duurzaam, Sociaal en vanuit een gezond profijtbeginsel. Winst is voor mij geen doel op zich.

Sharmant werken is mijn manier

Ik wil graag werken met en voor mensen voor wie gelijkwaardigheid, kwaliteit en plezier belangrijke waarden zijn. Voor mij kan dat alleen door integer te zijn, sociaal, vindingrijk en transparant.

Sharmant maar concreet

Ik heb kennis van zaken en jarenlange expertise als het gaat om marketing-communicatiestrategie of -advies en vertaal dit concreet naar werkbare middelen (online en offline). Kijk even onder ervaring als je meer informatie wilt.

Sharmant tarief

Ik heb heel lang nagedacht hoe je deze manier van werken moet honoreren. Voorkeur heeft een ‘trust’ model. Mijn netwerkpartners maken een inschatting voor de tijd die zij nodig hebben voor hun bijdrage in een project, hier zet ik niets bovenop. Ik hanteer voor ieder project een vast percentage van 15% voor projectmanagement. Hier dan weer eindeloos over te discussiëren met mijn netwerkpartners vind ik weer niet zo Sharmant, dus dat doe ik niet.

Sharmant idee?

Wil jij een opdracht samen met mij doen of eens een verkennend gesprek? Leuk. Neem dan contact met mij op. Via het contactformulier of gewoon even bellen 0646809631.